botart

Librat për të rritur me ulje -50%

 • PDF

Lista e plote e librave per te rritur qe ju mund t'i perfitoni me 50% ulje ne datat 12 - 15 Nentor 2020 te Panairi i Librit Online

EDIP OHRI - LEGJENDA E AVIACIONIT SHQIPTAR ÇMIMI: 1000 500 LEKË EDIP OHRI - LEGJENDA E AVIACIONIT SHQIPTAR
RROKJE - Poezi ÇMIMI: 500 250 LEKË RROKJE - Poezi
ALI MALIQI NË HISTORINË E DIBRËS DHE TË SHQIPËRISËÇMIMI: 1000 500 LEKË RROKJE - Poezi
ANITA BITRI - NJË METEOR NË QIELLIN E KËNGËS SHQIPTAREÇMIMI: 1000 500 LEKË ANITA BITRI - NJË METEOR NË QIELLIN E KËNGËS SHQIPTARE
NGRITJA DHE RËNIA E PARTISË FASHISTE SHQIPTAREÇMIMI: 700 350 LEKË NGRITJA DHE RËNIA E PARTISË FASHISTE SHQIPTARE
KULTURA ILIRE E TUMAVE TË SHTOJIT SHKODËRÇMIMI: 1200 600 LEKË KULTURA ILIRE E TUMAVE TË SHTOJIT SHKODËR
DITAR INTIMÇMIMI: 400 200 LEKË DITAR INTIM
BRENGA E ZONJËS BRAUNÇMIMI: 800 400 LEKË BRENGA E ZONJËS BRAUN
MAMIÇMIMI: 700 350 LEKË MAMI
VAGABONDËT E ANJEZESÇMIMI: 800 400 LEKË VAGABONDËT E ANJEZES
TË JETOSH MË MIRË ME PAKÇMIMI: 800 400 LEKË TË JETOSH MË MIRË ME PAK
EX LIBRISS SCODRAEÇMIMI: 500 250 LEKË EX LIBRISS SCODRAE
ÇE - DITARIÇMIMI: 1000 500 LEKË ÇE - DITARI
LUMTURIAÇMIMI: 1500 750 LEKË LUMTURIA
QYTETI I BRESHKAVEÇMIMI: 900 450 LEKË QYTETI I BRESHKAVE
PËRSE PI MAMIÇMIMI: 1000 500 LEKË PËRSE PI MAMI
SPIUNËT E BALLKANITÇMIMI: 700 350 LEKË SPIUNËT E BALLKANIT
GUVERNATORI I HITLERIT PËR BALLKANINÇMIMI: 1200 600 LEKË GUVERNATORI I HITLERIT PËR BALLKANIN
EPOKA E GURIT DHE SHQIPËRIAÇMIMI: 1500 750 LEKË EPOKA E GURIT DHE SHQIPËRIA
DJALI I ËNDRRËS SË VRARËÇMIMI: 500 250 LEKË DJALI ËNDRRËS SË VRARË
NOBELISTI NGA SHKODRAÇMIMI: 600 300 LEKË NOBELISTI NGA SHKODRA
MBRETËRIA DARDANEÇMIMI: 500 250 LEKË MBRETËRIA DARDANE
PERIUDHA HIPOTETIKE NË GJUHËN SHQIPEÇMIMI: 800 400 LEKË PERIUDHA HIPOTETIKE NË GJUHËN SHQIPE
POSTA E SHQYPNIËSÇMIMI: 500 250 LEKË POSTA E SHQYPNIËS
TEORITË E DEMOKRACISËÇMIMI: 1500 750 LEKË TEORITË E DEMOKRACISË
MIDIS DRINIT DHE VJOSËSÇMIMI: 500 250 LEKË MIDIS DRINIT DHE VJOSËS
BUMERANGÇMIMI: 800 400 LEKË BUMERANG
SERENATË KORÇARE NË NJU JORKÇMIMI: 800 400 LEKË SERENATË KORÇARE NË NJU JORK
FJALOR KËSHILLIMOR PËR PASTËRTINË E GJUHËS SHQIPEÇMIMI: 1500 750 LEKË FJALOR KËSHILLIMOR PËR PASTËRTINË E GJUHËS SHQIPE
NJË NATË ME BALERINËN RUSEÇMIMI: 500 250 LEKË NJË NATË ME BALERINËN RUSE
YJET E GJENERALËVEÇMIMI: 1200 600 LEKË YJET E GJENERALËVE
GURËVE TË TOMORICËSÇMIMI: 600 300 LEKË GURËVE TË TOMORICËS
BUNKERI I SEKSITÇMIMI: 400 200 LEKË BUNKERI I SEKSIT
KËSHILLTARI AMERIKAN 'NON GRATA' NË TIRANËÇMIMI: 1000 500 LEKË KËSHILLTARI AMERIKAN 'NON GRATA' NË TIRANË
PLANI SEKRET PËR KOSOVËNÇMIMI: 500 250 LEKË PLANI SEKRET PËR KOSOVËN
HISTORIA E SHQIPËRISË KALON EDHE NGA BUTKAÇMIMI: 1000 500 LEKË HISTORIA E SHQIPËRISË KALON EDHE NGA BUTKA
POPULLI NDRYSHEÇMIMI: 600 300 LEKË POPULLI NDRYSHE
ËNDRRA KINEZE DHE RRUGA E KINËSÇMIMI: 1000 500 LEKË ËNDRRA KINEZE DHE RRUGA E KINËS
DASHURI E BURGOSURÇMIMI: 800 400 LEKË DASHURI E BURGOSUR
NJË ILIA NË VOLOSÇMIMI: 600 300 LEKË NJË ILIA NË VOLOS
You are here: Faqe kryesore