botart

Jeta dhe burgu im me Pablo Eskobarin

  • PDF

Titulli: Jeta dhe burgu im me Pablo Eskobarin

Shkroi: Viktoria Eugenia Henao

Përktheu: Ivzi Koci

Faqe: 519

Çmimi: 1500 lekë

ISBN: 978-9928-286-36-9

Viti i botimit: 2019

You are here: Faqe kryesore