botart

Përbindëshi i Akullit

  • PDF

PËRBINDËSHI I AKULLIT

Londër 1899

Kjo është historia e një jetimeje dhjetëvjeçare dhe një mamuthi 10 000-vjecar...

Kur Elsi, një jetime e pa strehë që endet nëpër rrugët e Londrës viktoriane, dëgjon për të mistershmin Përbindësh të Akullit - një mamuth  leshator i gjetur në Polin e Veriut - ajo është e vendosur të mësojë më  tepër...

Shpejt Elsi gjendet ballë për ballë me krijesën dhe nis aventurën e jetës nga Londra, përmes deteve të epërme e në zemër të Polit të Veriut!

Heronjtë vijnë në forma dhe përmasa të ndryshme në aventurën më të madhe e më epike të David Walliams!

You are here: Faqe kryesore